Sajtómegjelenések

nol.hu - 2015, július 8

Szegregált első osztály elindítását tervezi Ercsiben egy digitális programot bevezető iskola.

hvg.hu - 2015, június 16

Komádiban a református egyház új iskolát nyitna, a helyiek félelme szerint azért, hogy ott válogatott – nem cigány - gyerekek tanulhassanak.

444.hu - 2015, június 15

Az elmúlt hetekben nyilvánosságra került egy kormányrendelet tervezet, amely az alkotók szerint többek között a vallási alapú oktatás megszervezését szabályozná.

vs.hu - 2015, június 15

Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF) üdvözli, hogy Balog Zoltán oktatásért felelős miniszter nemet mondott a KLIK átszervezési javaslatára, hogy oktassák külön intézményben

nol.hu - 2015, június 13

A Balog Zoltán vezette Emberi Erőforrások Minisztériuma kérdésünkre megerősítette információnkat, mely szerint a Piliscsabai Jókai Mór Általános Iskolában nem indul új első osztály.

rtl.hu - 2015, június 8

Focista, fodrász, újságíró, rendőr – csak néhány gyerekálom a sok közül, amely az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyermekeknek Alapítvány fényképkampányában szerepel.

nol.hu - 2015, június 4

„Romagettó vagy romaparadicsom Nyíregyházán?" címmel tartott beszélgetést a Magyar Katolikus Újságírók Szövetségének Sajtófóruma (MKÚSZ) szerda este, amelynek apropója a Kúria áprilisi döntése vol

klubradio.hu - 2015, június 3

A Klub Rádió Reggeli gyors című műsorának vendége Daróczi Gábor (CFCF kuratóriumának elnöke) volt.

M1 (videó) - 2015, június 1

Figyelemfelkeltő kampányt indított a legnagyobb közösségi oldalon az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyermekeknek Alapítvány – mondta Daróczi Gábor a szervezet elnöke az M1 csatornán vasárnap.